Hi, Mijn naam is Mariëlle.

Samen met mijn man Jan ben ik woonachtig in het mooie en gemoedelijke dorp Hoornaar. Cavia’s Flits, Yin en Yang wonen bij ons. Onze paarden Delicado & Glennys staan iets verderop in ons dorp gestald. Wij hebben als gezamenlijke hobby paardrijden en min of meer ben ik daardoor in aanraking gekomen met Guasha.

 

December 2015 heb ik een flink ongeluk gehad met paardrijden en daarbij een open, gecompliceerde armbreuk opgelopen. Dat heeft mijn wereld wel op zijn kop gezet. Het heeft 1,5 jaar geduurd voor ik hiervan hersteld was. In de tussentijd ben ik onder behandeling geweest van een fysio. Dat hielp mij iets maar ik bleef pijn en bewegingsbeperking in mijn nek en schouders houden.

 

In april 2016 hebben wij Delicado gekocht. Aangezien ik vanwege mijn arm nog niet kon rijden, reed Jan hem en ik werkte aan de hand met hem want dat was al wel mogelijk. Door het ongeluk had ik de nodige angst ontwikkeld. Om mijzelf een boost te geven, had ik mij opgegeven voor een Wellness weekend met Delicado bij de Human & Horse Academy in Kootwijkerbroek. Het weekend bestond uit werken aan de hand en Guasha. We leerden o.a. elkaar en onze paarden een versterkende behandeling te geven.

 

Toen ik behandeld werd, viel er voor mij een last van mijn schouders af. Ik voelde dat het zeurderige pijnlijke gevoel afnam en ik kon mijn nek weer ‘normaal’ draaien. Deze positieve ervaring heeft bij de interesse in Guasha gewekt. De eerst volgende opleiding zat al vol dus ik heb in najaar 2016 aangemeld voor de kennismakings-dag om mij vervolgens in te schrijven.

 

In maart 2017 ben ik gestart met de opleiding Guasha voor mens en paard. Met veel plezier heb deze 1,5 jarige opleiding doorlopen en met een prachtig resultaat mijn diploma’s gehaald. Mijn doel is dan ook veel mensen en hun paarden helpen door middel van Guasha.

 

EVEN VOORSTELLEN

Wil je een behandeling voor jezelf of je paard?
Neem contact met mij op.

Diploma's en certificaten
Mei 12'18
Diploma Santai Guasha therapie paard
Ik heb het Santai Guasha therapie Paard diploma behaald.
Mei 26'18
Diploma Santai Guasha therapie Humaan
Ik heb het Santai Guasha therapie Humaan diploma behaald.
Sept. 15'18
Certifictaat Santai Guasha therapie gezichtsbehandeling
Ik heb het Santai Guasha therapie gezichtsbehandeling certificaat behaald.
Feb. 16'19
Certificaat Fascia Thoracolumbalis Hippo Sofia Acedemie
Ik heb het Hippo Sofia Academie certificaat Fascia Thoracolumbalis behaald.